ELKE ZONDAG OPEN

4 WOONWINKELS

ONDER 1 DAK

PARKEREN

EN ROUTE

Welkom bij Piet Klerkx Purmerend

Uw nieuwe interieur begint met een bezoekje aan Piet Klerkx. Bij ons vindt u exclusieve meubelen van vertrouwde merken. Daarnaast hebben wij een gevarieerd assortiment vloerbekleding, decoraties, verlichting en woonaccessoires. Hebt u al een idee wat u zoekt? Of wilt u zich laten inspireren? Het kan allebei. Loop rustig rond of vraag advies aan onze woonspecialisten. Zij laten u graag kennismaken met de vele mogelijkheden, die ook uw woning tot een droomhuis zullen maken.

 

Thema’s Wonen, Slapen en Design

De uitgebreide collectie van design- en topmerken vindt u op een oppervlak van maar liefst 5.500 m2. Onze winkel is opgedeeld in drie thema’s: Wonen, Slapen en Design. Voor de woon- en leefruimten bent u welkom bij Wonen. Wilt u de slaapkamer upgraden? Dan gaat u naar de afdeling Slapen. En zoekt u meubels met een trendy of tijdloos ontwerp, dan verwijzen wij u graag naar de afdeling Design. Verwonder u over het aanbod en u zult geslaagde ideeën opdoen! Wilt u juist met stijlen mixen, dan helpen onze verkoopadviseurs u met een creatieve inrichting. U kunt ook een afspraak maken voor een gratis kleur- en interieuradvies dat geheel bij uw persoonlijke wensen past.

 

Gratis parkeren, zeven dagen per week

Bij Piet Klerkx op de Baanstee in Purmerend kunt u gratis parkeren, zeven dagen per week. Piet Klerkx is onderdeel van Piet Klerkx Woonboulevard Baanstee, waar u ook Brugman, Keuken Kampioen en KeukenConcurrent vindt.

 

Omdat uw huis het verdient

Einsteinstraat 2

1446 VG Purmerend

Telefoon: 0299-644929     OPENINGSTIJDEN

 

Einsteinstraat 6

1446 TN Purmerend

Tel: 0299 - 462420     OPENINGSTIJDEN

 

Einsteinstraat 4

1446 VG Purmerend

Telefoon: 0299 - 460200     OPENINGSTIJDEN

Edisonweg 16

Purmerend

Telefoon 0299 7090001     OPENINGSTIJDEN