ELKE ZONDAG OPEN

4 WOONWINKELS

ONDER 1 DAK

PARKEREN

EN ROUTE

Welkom bij KeukenConcurrent

 

Bij KeukenConcurrent in Purmerend vindt u de mooiste keukens tegen gegarandeerd de laagste prijs. Onze keukencollectie is samengesteld naar de laatste keukentrends. U heeft de keuze uit vier stijlen: voordeelselectie, huisselectie, design en landelijk. Houdt u van strak en industrieel? Of hebt u liever een rustieke keuken in huis? Misschien denkt u juist aan een trendy designkeuken? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, bij KeukenConcurrent bent u verzekerd van kwaliteit tegen de scherpste prijs in de markt. Er is al een keuken voor € 1.299,-! Bij ons vindt u de prijzen van een doe-het-zelf winkel met de service van een keukenspeciaalzaak. Zo krijgt u niet alleen de beste keuken voor de laagste prijs, maar ook heel veel extra zekerheid.

 

Voor een persoonlijk advies

Een keuken kies je voor langere tijd. Om een goede beslissing te nemen, kan het helpen wanneer onze keukenexperts u op het juiste spoor zetten. Laat het ons weten. Wij maken gratis en geheel vrijblijvend een plan voor uw droomkeuken. Dat doen we door een tekening te schetsen op papier en, om de ruimtelijke werking te tonen, met 3D op de computer. Op uw aangeven kunnen wij verschillende werkbladen, materialen en kleuren invoegen. In ons advies nemen wij ook bijpassende keukenapparatuur mee. Zo stellen we de keuken voor u samen, die het beste bij uw smaak aansluit.

 

Gratis parkeren, zeven dagen per week

Bij KeukenConcurrent op de Baanstee in Purmerend kunt u gratis parkeren, zeven dagen per week. KeukenConcurrent is onderdeel van Piet Klerkx Woonboulevard Baanstee, waar u ook Piet Klerkx, Brugman en Keuken Kampioen vindt.

 

Omdat uw huis het verdient

Einsteinstraat 2

1446 VG Purmerend

Telefoon: 0299-644929     OPENINGSTIJDEN

 

Einsteinstraat 6

1446 TN Purmerend

Tel: 0299 - 462420     OPENINGSTIJDEN

 

Einsteinstraat 4

1446 VG Purmerend

Telefoon: 0299 - 460200     OPENINGSTIJDEN

Edisonweg 16

Purmerend

Telefoon 0299 7090001     OPENINGSTIJDEN