ELKE ZONDAG OPEN

4 WOONWINKELS

ONDER 1 DAK

PARKEREN

EN ROUTE

Welkom bij Keuken Kampioen

 

Niets is leuker dan koken in een keuken van Keuken Kampioen. Bij ons vindt u kwaliteitskeukens uit eigen fabriek, die wij bij u thuis plaatsen en afmonteren. Ook leveren wij keukenapparatuur om van uw aanrecht een echt werkblad te maken. Keuken Kampioen heeft voor elk budget een passende keuken. Of u nu wel of nog geen idee heeft wat u zoekt, wij helpen u stijlen, kleuren en materialen te combineren. Kies uit een veelvoud van onderdelen, zoals deuren, panelen, grepen, inrichtingen en accessoires. Dankzij de kennis en ervaring van onze keukenadviseurs grijpt u nooit mis.

 

Breng uw droomkeuken tot leven

Wilt u weten wat u kunt verwachten? We brengen uw keuken al in de ontwerpfase tot leven met 3D grafische software. Onze keukenadviseur maakt op uw aangeven een plan met de gewenste opstelling. De kleuren en details kunt u aanpassen, totdat het plaatje compleet is!

Door fabricage in onze eigen fabriek heeft Keuken Kampioen volledige controle op het kwaliteitsniveau. U krijgt dan ook vijf jaar lang fabrieksgarantie. Doordat wij het volledige traject van ontwerp tot productie en montage in eigen beheer hebben, profiteert u van vrijheid en flexibiliteit.

Zoekt u geen nieuwe keuken? Kijk dan eens naar onze showroomcollecties met hoge kortingen.

Omdat uw huis het verdient

Einsteinstraat 2

1446 VG Purmerend

Telefoon: 0299-644929     OPENINGSTIJDEN

 

Einsteinstraat 6

1446 TN Purmerend

Tel: 0299 - 462420     OPENINGSTIJDEN

 

Einsteinstraat 4

1446 VG Purmerend

Telefoon: 0299 - 460200     OPENINGSTIJDEN

Edisonweg 16

Purmerend

Telefoon 0299 7090001     OPENINGSTIJDEN