ELKE ZONDAG OPEN

4 WOONWINKELS

ONDER 1 DAK

PARKEREN

EN ROUTE

Welkom bij Brugman Keukens & Badkamers Purmerend

 

Brugman is expert in keukens en badkamers. Ook voor sanitair en tegels bent u bij Brugman aan het juiste adres. De variatie aan keukens is groot. Elke stijl is leverbaar: landelijk, design, modern of klassiek, waarbij de mooiste accessoires de puntjes op de i zetten. Graag maken wij uw keuken helemaal op maat. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Er zijn al keukencollecties onder de 5.000 euro. Als keukenexpert zien we graag dat u een keuken krijgt die past bij uw leefstijl, kookgewoonten en gebruikswensen. Met ons deskundige advies maken we uw droomkeuken werkelijkheid.

 

Alles voor uw badkamer

Brugman weet alles van baden en douchen. Kom kijken naar onze badkameropstellingen en u zult vanzelf idee├źn opdoen. U vindt bij ons de meest comfortabele baden, vrijstaand of deel uitmakend van de doucheruimte. Kiest u echt voor luxe, dan is een whirlpool iets voor u. Om uw badkamer helemaal af te maken vindt u bij Brugman een ruime keuze uit wastafels, waskommen, badkamermeubels en kranen. Ook de badkamers zijn qua gebruiksgemak en luxe in alle prijsklassen beschikbaar.

 

Gratis parkeren, zeven dagen per week

Bij Brugman op de Baanstee in Purmerend kunt u gratis parkeren, zeven dagen per week. Brugman is onderdeel van Piet Klerkx Woonboulevard Baanstee, waar u ook Piet Klerkx, Keuken Kampioen en KeukenConcurrent vindt.

Omdat uw huis het verdient

Einsteinstraat 2

1446 VG Purmerend

Telefoon: 0299-644929     OPENINGSTIJDEN

 

Einsteinstraat 6

1446 TN Purmerend

Tel: 0299 - 462420     OPENINGSTIJDEN

 

Einsteinstraat 4

1446 VG Purmerend

Telefoon: 0299 - 460200     OPENINGSTIJDEN

Edisonweg 16

Purmerend

Telefoon 0299 7090001     OPENINGSTIJDEN